Tiedotteet

Joulu tulee, koristevalot kuntoon

4.12.2019

Pimeän tultua koristevalot ja kyntteliköt kaivetaan esille joskus kylmistä ja kosteistakin varastotiloista. Valojen kunto on hyvä tarkistaa ennen käyttöönottoa.

Lue lisää...

Käyttökatko 13.6.2019

13.6.2019

Osittainen käyttökatko järjestelmäpäivityksen vuoksi.

Lue lisää...

Opas ilmalämpöpumpun käyttöön

7.5.2019

Parhaimman hyödyn ilmalämpöpumpusta saat käyttämällä laitetta oikein, säätämällä tilanteen mukaisesti ja huoltamalla säännöllisesti. Tässä tietoa ilmalämpöpumpuista ja niiden käytöstä sekä oikean pumpun valinnasta.

https://energiaa.pks.fi/monipuolinen-opas-ilmalampopumpuista/

 

Lue lisää...

Mihin se sähkö oikein kuluu

5.3.2019

Joko olet kokeillut energialaskuria? Helppokäyttöisellä energialaskurilla saat tietoa siitä, mihin juuri sinun talossasi sähköä kuluu. 

Lue lisää...

EU:n tietosuoja-asetus huomioitu Pohjois-Karjalan Sähkö Oy:llä

25.5.2018

Eu:n tietosuoja-asetus astuu voimaan 25.5.2018.

Olemme Pohjois-Karjalan Sähkö Oy:ssä valmistautuneet EU:n tietosuoja-asetuksen voimaantuloon tarkastamalla henkilötietojen käsittelyä koskevat käytäntömme ja dokumentaation siten, että ne vastaavat asetuksen vaatimuksia.

Henkilötietojen käsittelyä koskevat tietosuojaselosteemme on julkaistu nettisivullamme www.pks.fi.

Lue lisää...

Näytä lasku -toiminnallisuuden ongelmat nyt korjattu

25.4.2018

Laskun kuvan näyttämisessä olevat ongelmat on saatu korjattua. Nyt pääset katsomaan kaikkia laskujasi.

Lue lisää...

Näytä lasku -toiminnallisuudessa ongelmia

29.3.2018

Näytä lasku -toiminnallisuudessa on ongelmia

Lue lisää...

Lasku- ja puhelinpalvelumme uudistuivat

19.3.2018

Pohjois-Karjalan Sähkön lasku- ja puhelinpalvelut uudistuivat ja samassa yhteydessä muuttuivat myös pankkitili ja viitenumerot.

Lue lisää...

Onko sähköliittymän hankinta suunnitelmissa?

27.6.2017

Sähköliittymä voidaan teknisesti rakentaa periaatteessa minne tahansa, mutta rajoitteeksi käytännössä kuitenkin muodostuvat liittymän rakentamisen kustannukset. Hinnan selvittämistä ennakkoon helpottaa uusi sähköinen liittymäpalvelu, joka löytyy OmaPKS-palvelusta.

Lue lisää...

OmaPKS-matkalahjakortti meni Kiteelle

18.5.2017

OmaPKS-matkalahjakortti meni Kiteelle

Arvoimme kaikkien OmaPKS-asiointipalveluun rekisteröityneiden kesken 500 euron matkalahjakortin. Onnetar suosi Arja Hirvosta Kiteeltä. Onnea voittajalle!

Lue lisää...

Sähkön hinta laski ensi talveksi normaalitasolleen

25.11.2016

Pohjoismaiden vesivarastojen heikon tilanteen ja Keski-Euroopan poikkeuksellisen kalliin tukkusähkön hinnan takia olivat sähkön hintanoteeraukset marraskuussa sähköpörssissä jonkin verran normaalia korkeammalla tasolla. Nopeasti parantuneen markkinatilanteen myötä ensi talven sähkön hinta on kuitenkin tullut yhtä nopeasti takaisin alas.

Lue lisää...

Ajankohtaisia vinkkejä kodin energiankäyttöön

11.1.2016

 

Nauti mukavuudesta ja käytä energiaa järkevästi. Pienillä muutoksilla käyttötavoissasi voit säästää energiakuluissa merkittävästi. Tutustu vinkkeihin ja hyödynnä parhaat!

 

http://energianeuvonta.pks.fi/kaytaoikein/ajankohtaiset-vinkit-kodin-energiankayttoon

 

Lue lisää...

OmaPKS on nyt käytettävissäsi

17.12.2015

Olemme koonneet kaikki sähköiset palvelumme edessäsi olevan upouuden OmaPKS-palvelun alle. Tästä lähtien pääset siis kaikkiin sähköisiin palveluihimme, kuten Omawatti-, Katkot-, ja Live-palveluun helposti samalla tunnuksella ja yhdellä kirjautumisella. OmaPKS -palvelussa voit muun muassa ylläpitää omia tietojasi, tarkastella sopimuksiasi ja seurata sekä vertailla energiankäyttöäsi haluamallasi välineellä ja juuri sinulle sopivaan aikaan.

Lue lisää...